Вдовицата на руския опозиционер Алексей Навални - Юлия, обвини Владимир

...
Вдовицата на руския опозиционер Алексей Навални - Юлия, обвини Владимир
Коментари Харесай

Юлия Навална към Путин: Изтезавахте Алексей приживе, продължавате и след смъртта му

Вдовицата на съветския опозиционер Алексей Навални - Юлия, упрекна Владимир Путин, че се подиграва с тленните му остатъци, съобщи Ройтерс, като се базира на 6-минутен неин видеоклип, оповестен в YouTube, съобщи Дарик.
Тя дефинира съветския деспот като " пъклен ".

Думите ѝ бяха провокирани от това, че в продължение на седмица Кремъл отхвърляше да съобщи тялото на политика на неговите близки.

" Изтезавахте Алексей когато беше жив и продължавате да го изтезавате и в този момент, когато към този момент е мъртъв ", обърна се тя към съветския президент.

По думите ѝ, диктаторъттретира тялото на нейния брачен партньор като " пленник ".

Тя изрази подозрения във връзка с християнската религия на Путин, която той постоянно показва.

" Вече знаехме, че вярата на Путин е подправена. Но в този момент я виждаме по-ясно от всеки път. " - съобщи Навална, облечена в черно.

" Никой същински християнин не би могъл да направи това, което Путин прави в този момент с тялото на Алексей ", добави вдовицата на съветския опозиционер.

„ Това даже не е ненавист, а сатанизъм “, уточни тя.

По-късно през днешния ден беше обявено, че съветските управляващи са предали тялото на майката на политика - Людмила Навална. Не е ясно обаче дали Кремъл ще разреши обикновено заравяне. По-рано беше обявено, че управляващите упорстват той да бъде заровен скрито.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР