Вдовицата на Илия Павлов отново се носи на крилете на

...
Вдовицата на Илия Павлов отново се носи на крилете на
Коментари Харесай

Дарина Павлова се залюби с млад левент

Вдовицата на Илия Павлов още веднъж се носи на крилете на любовта. Това сподели тя в обществените мрежи със фотоси и видеа от рождения си ден, с който влезе в юбилейната си 60-годишнина. Дарина Павлова почерпи десетина души в бляскав ресторант, само че отдели особено внимание единствено на един от тях. Той седеше до нея от лявата страна на масата като знак, че е най-близо до сърцето й.

Актрисата от Долината на розите сияеше от благополучие и подскачаше като ученичка, до момента в който й поднасяха двуетажната торта с бял шоколад и ягоди. Танцуваше с горящите фойерверки в ръцете и палаво гледаше към своя джентълмен. Тя толкоз се бе разгорещила от неспокойствие, че горната част на черния й тоалет бе разкопчан и по този начин се разкриваше чудесна панорама - безценен дантелен сутиен, в който бе закачила розова роза сред гърдите, видя " Телеграф “.

Човекът, който кара Дарина Павлова да изживява втора младост, се назовава Джовани Анджолини. Той е роден през 1981 година, което значи, че е с 18 година по-млад от българката. Завършил е медицина, специализирал е ортопедия и травматология. Работи на цялостен работен ден в италианска болница. През 2015 година става прочут от присъединяване си във " ВИП Брадър “, където го избират за най-горещия доктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР