Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова, взриви мрежата

...
Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова, взриви мрежата
Коментари Харесай

Лицемерие или...?! След показното с любовника си, Бояна Шарлопова оплака мъжа си!

Вдовицата на предприемача Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова, взриви мрежата с това, което направи. Тя пусна фотография на починалия си брачен партньор, който си отиде от света на днешната дата преди шест години и написа, че го обича и че болката не отминава...

Всъщност постъпката на Бояна е изцяло естествена и съответна, в случай че нямаше едно " само че ". И това " само че " касае дейностите й единствено дни по-рано, когато тя обществено се появи с любовника си и показва какъв брой е щастлива и влюбена.

Както знаем, двамата бяха на отмора на Филипините, а през цялата предходна година обиколиха още сума ти екзотични кътчета по света. Новият на Бояна е млад, само че също се споделя Стефан (Стефан Стефанов) и има организация за туристически пътешествия и рискови преживявания.

Кога и къде са се срещнали с Шарлопова, не е ясно, само че съгласно доста от потребителите в нета недоволството на Шарлопов през днешния ден е лицемерно от нейна страна.

" Болката й не отминавала... Като я гледаме с този младичкия, никак не наподобява на страдалка и тези й думи звучат много подправено. Щеше да е малко по-нормално, в случай че беше изчакала най-малко с разкриването на новия си мъж ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Стефан Стефанов Бояна Шарлопова Филипините Стефан Шарлопов бизнесмен пътешествия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР