Вдовицата на Алексей Навални - Юлия - обяви акция На

...
Вдовицата на Алексей Навални - Юлия - обяви акция На
Коментари Харесай

Юлия Навалная призова на обяд против Путин в деня на президентския вот в Русия

Вдовицата на Алексей Навални - Юлия - разгласи акция " На обяд срещу Путин " в деня на президентските избори в Русия - 17 март.

Във видеобръщение тя приканва тъкмо в 12 часа на уречения ден всички да отидат в своята изборна секция, с цел да изразят несъгласието си с режим на Владимир Путин.

" Тези избори са изцяло фиктивни, изцяло подправени. Путин ще си измисли какъвто резултат реши, може 80, а може и 180%. Но ние можем да използваме така наречен избори срещу него, да ги използваме, с цел да реализираме нашите цели ", споделя в обръщението Навалная.

Идеята за самобитния митинг в деня на вота е пристигнала от брачна половинка ѝ Алексей Навални, до момента в който беше жив. Според него по този метод ще може да се покаже, че има " действителни хора, които са срещу Путин. "

" Трябва единствено да дойдете в изборната секция в един ден и едновременно - на 17 март на обяд. Какво ще вършиме по-късно е ваш избор. Може да гласувате за някой претендент, който не е Путин. Можете да унищожите бюлетината. Можете с огромни букви вътре да напишете " Навални ". Ако не виждате смисъл да гласувате, можете просто да дойдете, да постоите в секцията и след това да се приберете у дома, " споделя още Навалная.

В бюлетината на президенстките избори ще има общо четирима претенденти - Путин и представители на партиите в Народното събрание, откакто двама опозиционни претенденти не бяха позволени до вота.

Навалная се обръща и към тези, които по някаква причина могат да бъдат заставени да гласоподават по-рано, да се причислят към акцията в 12 на обяд.

" Вероятно Кремъл и в този момент ще стартира да плаши всички. Но какво могат да създадат те? Да закрият всички секции, да не ви позволен? Вие имате право да отидете да гласувате по което и да е време и по обед на 17 март не е по-опасна част от деня от която и да е друга. Колкото повече бъдем, толкоз по-силно би трябвало да поверие: в случай че толкоз не желаят нещо такова, значи за тях това е проблем, " приканва Навалная.

Според нея хората не би трябвало да се питат по какъв начин е вярно да постъпят на 17 март, тъй като “във всички случаи това не са избори, а Путин във всички случаи няма да е законен президент нито за нас, нито за целия свят. ”

Алексей Навални беше заровен на 1 март след малко църковно опело, на което Юлия Навалная и децата им не участваха. се трансформира и в самобитен митинг, на който се чуха и възгласи " Путин е палач " и " Не войната ”.

Още в първите часове след новината за гибелта на брачна половинка ѝ в арктически затвор Юлия Навалная даде обещание, че ще продължи делото му, а няколко дни по-късно произнесе и тирада в Европейския парламент, в която съобщи, че ще реализира фантазията му за " прелестната Русия на бъдещето ".

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР