Вдигналите само преди 2 седмици купата на България доскорошни футболисти

...
Вдигналите само преди 2 седмици купата на България доскорошни футболисти
Коментари Харесай

Хебър привлече двама от Локо

Вдигналите единствено преди 2 седмици купата на България досегашни футболисти на Локомотив(Пд) Димитър Везалов и Янков Ангелов са първите две нови летни попълнения в селекцията на Хебър.

Преди малко Везалов и Ангелов подписаха договорите си с новакът във Втора лига, след което на стадион „ Георги Бенковски ” бяха показани публично като нови футболисти на клуба от Пазарджик.

„ Това е единствено началото. Тези две момчета са първата стъпка от цялостната ни идея за надграждане на това, което сме постигнали досега. В идващите дни ще продължим с входящите прехвърляния.

Амбицията ни е да окомплектоваме подобен тим, който да стане фактор във Втора лига още през цялото време.

А знаете, че апетитът идва с яденето. И в един миг без да споделям още от в този момент, по кое време тъкмо ще се случи, само че Първа лига ще стане действителност за Хебър. Повярвайте ми.

Само, че тогава няма да повтаряме старите неточности, а ще се задържим трайно там ”, разгласи кметът на Пазарджик Тодор Попов, който дойде на стадиона с цел да приветства първите нови попълнения.

От Хебър разкриха, че имат сделка и с трети футболист на Локо(Пд) – централният бранител Асен Георгиев, който на по-късен стадий също ще парафира договор с пазарджишкият отбор.

Очаква се до края на тази седмица новите в Хебър да стигнат цифрата 7.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР