Вдъхновени от идеята да направят извършването на онлайн покупки още

...
Вдъхновени от идеята да направят извършването на онлайн покупки още
Коментари Харесай

Водещата и изцяло българска кешбек платформа OnlinePromo става Cashway!

Вдъхновени от концепцията да създадат осъществяването на онлайн покупки още по-достъпно и преференциално за всеки, към този момент 6 години платформата OnlinePromo.bg дава комфортен метод на своите клиенти да пазарят и печелят едновременно. С мрежа от над 230 онлайн търговци и над 22 000 дейни консуматори, OnlinePromo.bg се трансформира във водещият портал, където всеки консуматор си връща назад до 30% от цената на покупката под формата на кешбек.

Водени от желанието си да надградят постигнатото и да го развият, през 2022 година те се изправиха пред една от най-големите си трансформации. Обединиха своите търговци и клиенти под нов бранд “Cashway” - кешбек платформа, която обезпечава още по-лесен и комфортен достъп до повече предложения.

Вярват, че с новото си начинание основават същинско наслаждение от извършването на покупки и дават най-хубавото на своите консуматори, трансформирайки се в единствена по рода си кешбек платформа, комфортна за всеки.

Новата платформа към този момент е дейна и чака своите доверени фенове на извършването на покупки, а дружно с нея започват и с раздаването на награди, за които можете да прочетете по-надолу в публикацията.

Всеки нов консуматор може да се записва гратис с цел да се възползва от неустоими отстъпки и преференциални кешбек предложения, като получава 5 лева начален кешбек бонус.

В напълно новата и съвременна платформа на Cashway.bg ще се радвате на куп нови функционалности, благодарение на които ще пазарувате бързо, елементарно и комфортно, единствено на 1 клик разстояние. Сред тях са:

- Практичен достъп до систематизирана информация за настоящия кешбек баланс, обичани и предложени магазини, настоящи предложения и всичко за последните интензивности, които извършваш в Cashway.bg.

- Обновен метод на погашение на насъбран доказан кешбек с натискане на единствено 1 бутон в платформата.

- Голямо многообразие от способи за приемане на кешбек: Банков път, Еконт, Easypay, ePay.bg, Settle цифров портфейл, Paypal или Електронен ваучер от наш партньорски магазин.

- Наличие на
бонус кешбек при избор на съответен способ за погашение.

- Възможност за оценяване на магазини както с оценка от 1 до 5, по този начин и посредством оставяне на коментар.

- Подобрения в обслужването на клиенти посредством нов програмен продукт за подаване на запитвания в платформата, актуализирана информация в нашата “Помощ” секция и нови функционалности за подаване на поръчки за изчезнал кешбек и доста други.

​Със смели крачки напред не престават да дават осведомен и преференциален избор за настоящи промоции и кешбек на своите клиенти.

Тяхната задача е да трансформират извършването на покупки в приятност и да връщат спестени пари назад в джоба ви.

Може да ги последвате в обществените мрежи, с цел да научите повече както за новите промени, по този начин и за настоящата игра в профилите на Cashway.bg с включени награди - 2 ваучера на стойност по 200 лева


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР