Вчерашният петък 13-и наистина донесе лош късмет на дядо от

...
Вчерашният петък 13-и наистина донесе лош късмет на дядо от
Коментари Харесай

Лош късмет на петък 13-и! Ченгета спряха дядка на мотор, уличиха го в цял куп престъпления след обиск

Вчерашният петък 13-и в действителност донесе неприятен шанс на дядо от Врачанско, научи организация BulNews. Той е бил спрян за инспекция от ченгета с неточен мотор, само че бил махленски в цялостен куп закононарушения.
Случката е станала към 15.40 часа през вчерашния ден в село Горна Кремена. Служители на реда от Мездра спрели за инспекция мотопед „ Балкан “, с сложена остаряла регистрационна табела. Возилото било ръководено от 60-годишен гражданин на селцето.
Справка в масивите на КАТ посочила, че моторът не е регистриран. След проба с дрегер пък станало ясно, че дядката бил солидно почерпен с алкохол. Ченгетата претарашили багажа на мъжа, като в раницата му разкрили две кутии цигари без бандерол.
Последвало претършуване в дома му. Там ченгетата се натъкнали на още 18 кутии контрабандни цигари. Това обаче не било края на несполуките. Униформените намерили и иззели противозаконни револвер, пушка и муниции.
След редицата провинения против дядото са формирани едно бързо и едно досъдебно произвеждане, заявителски материал, формирани са му 3 акта по Закона за придвижване по пътищата и протокол по Закона за Министерство на вътрешните работи. За прегрешенията му е известен дежурен прокурор.
Ченгетата не арестували престъпния дядка единствено поради здравословното му положение.
Работа по документирането на закононарушенията на мъжа продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР