Вчерашният дебат в Правна комисия показа, че ние не спорим

...
Вчерашният дебат в Правна комисия показа, че ние не спорим
Коментари Харесай

Йорданова: Колегите не представиха обективен факт срещу машинния вот

Вчерашният спор в Правна комисия сподели, че ние не спорим с причини, не се чуваме и не сме способни да осъзнаем обективността във обстоятелствата. Колегите не показаха справедлив факт против машинния избор. Говореха за подозрения, които не бяха подкрепени с обстоятелства. А всяко подозрение има контролна процедура и защитни механизми в закона. Това съобщи Надежда Йорданова от „ Демократична България “ в ефира на Българска национална телевизия.

„ Чуваме терзанията на хората. Предлагаме спомагателни гаранции, тъй като без доверие в изборния развой мъчно ще имаме доверие и в институциите “, счита тя.

„ Към сегашния миг ние ясно сме декларирали, че първият мандат на ГЕРБ няма да го подкрепим, а в случай че се стигне до втория мандат, ще беседваме с „ Продължаваме промяната “. С Българска социалистическа партия ще приказваме по този начин, както приказваме с други политически сили в Народното събрание. Ще търсим консенсус с тях. “

Тя съобщи, че Демократична България упорства за даване на военна поддръжка за Украйна, както и бърза рационализация на българската войска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР