Вчерашната престрелка по оста Валери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател

...
Вчерашната престрелка по оста Валери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател
Коментари Харесай

Валери Симеонов с цветист коментар заради скандала с бТВ, Хекимян и Петков по случая Божков

Вчерашната престрелка по оста Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 - бТВ продължава да е обект на разгорещена полемика.

Припомняме ви, че зам.-председателят на Народното събрание упрекна малкия екран в операция, а в отговор Венелин Петков се закани, че ще се видят в съда.

Симеонов с тежки обвинявания, дефинира Хекимян и Венелин Петков за корумпирани

Ето какво сподели в отгховор на това Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 пред БЛИЦ.

"Стоя зад думите си против бТВ. Нямам безусловно никакви терзания от думите на Венелин Петков, че ще се забележим в съда. Самият аз съм завел каузи против бТВ. Четири от делата са против новинарския блок, а настрана има и против Антон Хекимян и "Шоуто на Слави ". Делата са за обиди и клюки и уронване на персоналното достолепие, а по едно от тях на първа инстанция съм ги осъдил на 15 000 лв.. Очаквам на втора инстанция сумата да бъде увеличена, защото претенцията ми е по-голяма ", съобщи Симеонов.

Той е безапелационен: "бТВ е една от най-манипулативните малките екрани в общественото пространство. Това е телевизия, за която човешкото достолепие и персона нямат на практика никакво значение. Лично аз съм бил оклеветяван неведнъж ".

Относно настоящата тематика за държанието на въпросната медия по проблема с Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, който задочно е притеглен към наказателна отговорност по 7 обвинявания от Наказателния кодекс, Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 съобщи. "В бТВ е отишъл Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в и им е дал материали по този случай. Те не са дали публичност на изказванията му цели 45 дни. С каква безочливост в този момент настояват, че са желали удостоверение на думите му? Защо още тогава не са потърсили Божков, за и да чуят неговата позиция? Защо не са дали думата на самите братя Найденови? Защо не са потърсили мнението на техния татко, който е на легло?. Това са все въпроси, за които нямат никакъв отговор! Трябвало е освен да потърсят всички гледни точки, само че и да уведомят прокуратурата. Това е условието на всеки български жител, който получи данни за осъществено закононарушение ".

Цветомир Найденов: Божков ми сподели, че е купил бТВ! В "Дневник " дадох 12-часово изявление и също не излезе нищо

Заместник-председателят на Народното събрание засегна и тематиката за "безпристрастността " на бТВ. "бТВ е с огромни искания за телевизия, която споделя истината и за достоверна медия. Защо освен това състояние огромна част от новините и излъчванията й стартират с "говори се... ", "казват че... ", "носят се клюки за... ". Изобилстват от непотвърдена информация. Това е ретроградна телевизия, която няма място в един актуален информационен свят. Там няма конфликт на отзиви. Там този, който е оклеветен не му се дава думата. Ако Петър Келнер знаеше какво купува съм сигурен, че щешe да се хвърли от Карловия мост в Прага ", заключи цветисто Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР