Вчера вечерта в Прага се състоя световната премиера на новото поколение на

...
Вчера вечерта в Прага се състоя
световната премиера на новото поколение
на
Коментари Харесай

Това е новата SKODA OCTAVIA

Вчера вечерта в Прага се състоя световната премиера на новото поколение на емблемата на SKODA- OCTAVIA. Автомобилът, който беше показан и във версията си комби, се отличава с прочувствен дизайн, редица актуализирани и нови технологични решения, пилотна за портфолиото на марката зареждаема (plug-in) хибридна версия и увеличени габарити и функционалност.

За първи път при новото потомство на OCTAVIA, от SKODA оферират също по този начин опция за поръчка на прожекционен head-up екран, изцяло нови Ergo седалки, напълно диодна (LED Matrix) осветителна система, ново изпълнение на скоростния лост при версията с автоматизирана трансмисия, тризонален климатик, нов волан и изцяло дигитално оформление на контролното и централното табло. От компанията обещават също по този начин, че новата генерация на автомобила ще предложи ново измерение по отношение на комфорта и безопасността в съпоставяне с предшественика си.

Дължината на новата SKODA OCTAVIA към този момент достига 4689 мм или с 22 мм повече в съпоставяне с предшественика си, а нарастване се наблюдава и в ширината- с 15 мм, до 1829 мм. От марката споделят също по този начин, че пътниците на задните седалки ще могат да разчитат на увеличено пространство за краката си, а товарното поделение на комби версията вече доближава внушителните 640 литра (600 литра при хечбек).



Новата SKODA OCTAVIA дебютира в три равнища на оборудване- Active, Ambition и Style, а през следващата година ще бъдат стартирани и OCTAVIA SCOUT и OCTAVIA RS. Моделът ще се предлага с избор сред три типа окачване, в това число спортно и за неприятни пътища с увеличено с 15 мм разстояние от пътя.

Дизеловата гама на новата OCTAVIA включва три оферти с оптимални мощности от 115 до 200 конски сили, а зареждаемият (plug-in) хибрид ще бъде разполагаем в две мощностни версии- 204 и 245 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР