Вчера вечерта топ дизайнерката МЕГЗ сподели кадър от последната фотосесия

...
Вчера вечерта топ дизайнерката МЕГЗ сподели кадър от последната фотосесия
Коментари Харесай

МЕГЗ със зверски синини по краката! Бита ли е дизайнерката?

Вчера вечерта топ дизайнерката МЕГЗ показа кадър от последната фотосесия на линията си снадки за коса с почитателите си. На фотоса чаровната хубавицата е с естествена визия и получи похвали от многото почитателите си, че наподобява все по-добре. 

Нещо друго, обаче, шокира всички. Целите крайници на амбициозното миньонче са в синини. Белезите са толкоз огромни, че даже не са се заличили с Фотошоп. Злите езици незабавно разясниха, че дизайнерката най-вероятно е жертва на тежък побой. „ Толкова тежки синини не са инцидентни ”. Каканашева не споделя съвсем нищо от персоналния си живот и е мъчно да се дефинира кой би могъл да ѝ аргументи сходно нещо. Името ѝ обаче голям брой пъти е било свързвано с мъже, които имат силата и въздействието хубаво да я подредят по този метод. Възможно е Мегз да има синини и по лицето, само че те да са добре замаскирани с грим. 

Друга версия е Мегз да се е подложила на разкрасителни процедури. Обикновено сходни синини остават след липосукция на краката. Красавицата, обаче, постоянно е демонстрирала идеална фигура и е прекомерно слаба, с цел да се подлага на сходни интервенции. Запознати разясняват, че е допустимо Каканашева да е инжектирала разнообразни имуностабилизатори и стимулатори в тялото си. Това би обяснило голямата ѝ сила и фактът, че е безчовечен издръжлива. „ Подобни ензими се инжектират точно през краката. Те са на растителна основа и дават до 3 пъти повече сила от естествената за човек ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР