Вчера в сградата на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките

...
Вчера в сградата на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките
Коментари Харесай

Агенцията за насърчаване на малкия бизнес и Посолство на Китай с общ план за развитие на МСП

Вчера в постройката на Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия бе извършена среща сред доктор Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП и Ян Дзианцун, политически консултант и краткотрайно ръководещ и Яо Чаоин, стопански и търговски консултант, Посолство на КНР в Република България.

Обсъдени бяха опциите за образуване на бизнес делегации от Китай в България и на български компании в КНР. Изпълнителният шеф на ИАНМСП, доктор Бойко Таков, изрази готовността на организацията при посещаване на китайски компании в България да провежда двустранни срещи с подобаващи български бизнес сътрудници, както и визити на индустриални обекти.

За задачата българската страна ще разчита на съдействието от Посолството на Китай за навреме приемане на информация за китайски компании. Във връзка с изразеното предпочитание от страна на български компании още веднъж да се включат в China International Import Expo (CIIE), доктор Таков акцентира основното значение на своевременното приемане на информация за изискванията за присъединяване, което ще подсигурява следващи отлични резултати от българското присъединяване на CIIE.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР