Вчера, в публикувания от мен текст, съзнателно допуснах две фактологични

...
Вчера, в публикувания от мен текст, съзнателно допуснах две фактологични
Коментари Харесай

Жалък Копейкин: Ама аз съзнателно сбърках Гогол

Вчера, в оповестения от мен текст, умишлено позволих две фактологични грешки, очаквайки обществено унижената жълтопаветна общественост да се втурне към Google, с цел да ревизира дали написаното от мен е истина. Тъй като обикновени същества като психодесните парапитеци са извънредно лесни за предугаждане и манипулиране, те направиха тъкмо това. От друга страна обаче, точно тъй като са с интелекта на кокошка, болна от птичи грип, откриха единствено едната неправилност. Така водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов оправда объркването на личния си директно Костя Копейкин, като решително написа, че това бил воин на Гогол от романа " Мъртви души " във връзка учредяващата се от псевдонационалиста фондация с това име, вместо с... " капитан Копейкин ". 

Днес с наставнически звук Костя продължава:

" Не бъркайте Google с Гогол. Хубаво е, че през вчерашния ден превърнахте името на съветския публицист в най-търсеното нещо в търсачката, само че въпреки всичко да прочетеш резюмето на неговия труд в Уикипедия не е същото като да прочетеш книгата. Затова ви поучавам да отидете до библиотеката, да си заемете " Мъртви души " и да я прочетете цялата. Хем ще извършите нещо потребно - ще дадете няколко лв. за читателска карта и по този начин ще подпомогнете развиването на културата в България.

Гогол не е украински, а съветски публицист. Просто е роден в днешна Украйна по времето, когато тя е била част от Русия. Ако приемем вашата психодясна логичност, то тогава Сталин е грузински политик, Хитлер е австрийски общественик, а Гоце Делчев е гръцки бунтовник ", измъдри още Копейкин. 

И съобщи, че си бил направил калкулация за личното му медийно отразяване: " Ако трябваше да се заплати цялото това рекламно време, щеше да коства повече от 500 000 лева Надявам се по същия метод да отразят и връчването на премията " Иванчо Хаджипенчович " в края на годината ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР