Вчера в предаването Събуди се по NOVA гост на Мариян

...
Вчера в предаването Събуди се по NOVA гост на Мариян
Коментари Харесай

Как Анджелина Джоли попадна на представление на българска оперна певица

Вчера в предаването „ Събуди се ” по NOVA посетител на Мариян Станков - Мон Дьо бе оперната певица Соня Йончева. Двамата имаха толкоз доста какво да си кажат, че през днешния ден излъчиха втора част на изявлението. Ето какво показа тя по отношение на Анжелина Джоли, дъщерята на мъртвия съветски опозиционер Алексей Навални, Григор Димитров и още. 

,,Преди няколко месеца пях в Ню Йорк и забелязах в далечината един контур, който ми беше доста прочут. Разбирах, че в залата е Анжелина Джоли, дружно с нейната щерка. Подочух от моите сътрудници какво се случва. Те ми споделиха, че тя особено е пристигнала да види нашето шоу, с цел да може да се въодушеви от Примадоната довечера, която в този случай бях аз, и да се приготви за новия филм, който тя тогава започваше ” , описа Йончева. 

 соня йончева Getty

Тя показа, че на Оскарите през 2023г. се е срещнала с дъщерята на Навални, която я е впечатлила с пламъка в очите ѝ. 

,,Аз мисля, че ние желаеме тази независимост, само че не я разбираме тъкмо. Живеем с толкоз доста предели. Ние сме толкоз затворени. А в днешно време даже се крием и зад аватари, и зад телефони, и зад маски, които сме си поставили на лицата. Искаме да бъдем свободни и изричаме нашето мнение, само че ни е боязън да покажем нашето лице ” , сподели още певицата. 

 соня йончева Getty

Тя описа и за срещата си с нашата горделивост в тениса: ,,Наскоро се срещнах също и с Григор Димитров. И с него събеседвахме по доста прелестен метод. Той ми сподели какъв брой милее за България и по какъв начин тя за него е в действителност извънредно значима, тъй като това са неговите корени. И двамата имахме доста неща да си кажем по този въпрос ” 

Вижте цялото изявление във видеото нагоре. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР