Вчера в Пекин се проведе годишно съвещание на ЦК на

...
Вчера в Пекин се проведе годишно съвещание на ЦК на
Коментари Харесай

ЦК на ККП проведе годишно отчетно съвещание за работата на партийните комитети в основните институции

Вчера в Пекин се организира годишно заседание на Централен комитет на ККП, на която началниците на партийните комитети на ПК на ОСНП, Държавния съвет, Наказателен кодекс на КНПКС, Върховния национален съд и Върховната национална прокуратура, както и на Секретариата на Централен комитет на ККП, показаха отчети за своята работа.

На съвещанието бе посочено, че сходно институционално устройство способства за общия надзор и съгласуване на дейностите в границите на цялата партия, за поддържане на нейното единение и действеност, както и за пълноценното потребление на преимуществата на социалистическата система с китайска специфичност. 

Тази година се навършват 75 от основаването на КНР и тя е решаваща за реализиране на задачите и дилемите от 14-ия петгодишен проект за социално-икономическото развиване. Партийните комитети на главните институции би трябвало да работят с всички сили за осъществяване на тактиката, начертана от 20-ия конгрес на ККП, като по този метод способстват за превръщането на Китай в мощна страна и за националното възобновление, бе очебийно още на съвещанието. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР