Вчера в Париж заместник-началникът на Отдел за публичност на ЦК

...
Вчера в Париж заместник-началникът на Отдел за публичност на ЦК
Коментари Харесай

КМГ и Френската федерация по тенис подписаха меморандум за сътрудничество

Вчера в Париж заместник-началникът на Отдел за гласност на Централен комитет на ККП и шеф на Китайската медийна група (КМГ) Шън Хайсюн и президентът на Френската федерация по тенис Жил Моретон подписаха меморандум за съдействие. Партньорството ще способства за общото разпространение на тениса, увеличение на излъчването на мачове и създаването на индустриално развиване.

Шън Хайсюн съобщи, че спортът е необятен мост, свързващ света, предоставяйки общ език за разговор и другарство. Откритото състезание на Франция, като един от четирите шампионата на Големия шлем, има голямо количество последователи в Китай. КМГ излъчва мачовете от шампионата още от 1991 година, привличайки годишно няколко стотин милиона фенове. 

" Френската федерация по тенис и КМГ имат добра основа за съдействие. Двете страни ще задълбочат обмена и партньорството в бъдеще, с цел да дават достъп на от ден на ден китайски ентусиасти до Откритото състезание на Франция и да насърчат спортното развиване на двете страни ", разяснява Жил Моретон.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР