Вчера в Обединените арабски емирства бе закрита 13-ата министерска конференция

...
Вчера в Обединените арабски емирства бе закрита 13-ата министерска конференция
Коментари Харесай

CGTN подготви програма за „Новите възможности от китайското икономическо развитие“

Вчера в Обединените арабски емирства бе закрита 13-ата министерска конференция на Световната комерсиална организация. Тя е първа след стартирането на промяната на световната икономическа организация, на която бяха разисквани тематиките за улеснение на вложенията, промяната на организацията и други На срещата се прегледа опцията за възкръсване на многостранната комерсиална система и взаимното справяне с световните провокации.

На мястото на конференцията каналът CGTN, принадлежащ към Китайската медийна група, приготви стратегия за разговор на кръглата маса „ Споделяне на нови благоприятни условия за икономическото развиване “, по време на която се интервюираха над 10 авторитетни посетители от политиката, бизнеса, университетските среди и интернационалните организации. С тях бяха разисквани въпросите за бъдещето на комерсиалния мултилатерализъм, концепцията за новото развиване на Китай, възползването на новите благоприятни условия от икономическото развиване и др.  

Участващите интернационалните бизнес водачи и авторитетни лица в региона на науката и технологиите дадоха позитивни мнения за практиката на Китай във връзка с новото и висококачествено развиване на страната. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26805Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед38616Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед102243Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед143530Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15015Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377371Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед143530Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116756Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101643Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР