Вчера в Народното събрание беше представен романът “Нива на българският

...
Вчера в Народното събрание беше представен романът “Нива на българският
Коментари Харесай

Романът Нива на Милен Иванов беше представен в Народното събрание

Вчера в Народното събрание беше показан романът “Нива ” на българският създател Милен Иванов. Събитието се състоя с поддръжката на “Възраждане ” и националният представител Стоян Таслаков, който познава създателят и творчеството му, по отношение на общи патриотични и родолюбиви планове зад граница. 

 

“Нива ” споделя за триумфа на вярата, любовта и положителното над съблазните и житейските изкушения, над парите и материалните придобивки и устойчивостта и силата на човешкият дух. 

 

“От “Възраждане ” постоянно сме заявявали своята поддръжка за българските създатели, независимо  в коя сфера развиват гениите си. Щастлив съм, че успяхме да допринесем  да се реализира това събитие и един надарен български създател да има опцията да визиите творчеството си ”, разяснява националният предтаовтел от “Възраждане ”, Стоян Таслаков. 

 

На представянето участваха народни представители, публицисти и общественици, а от “Възраждане ” обявиха, че българското литературно творчество и надарените български създатели би трябвало да бъдат подтиквани и поощрявани да развиват своята активност, тъй като тя претворява съзнанието на младите генерации. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР