Вчера световноизвестният милиардер Илон Мъск се впечатли от Белоградчишките скали,

...
Вчера световноизвестният милиардер Илон Мъск се впечатли от Белоградчишките скали,
Коментари Харесай

Илон Мъск идва в България през април, запази маса в ресторант в Белоградчишко

Вчера световноизвестният милиардер Илон Мъск се впечатли от Белоградчишките скали, а през днешния ден към този момент възнамерява пътешестване в местността. Както наподобява, той счита да посети България през май следващата година.

Новината беше обявена от ресторант, който се намира в белоградчишкото село Стакевци. На " Facebook " страницата на ресторанта се появи загадъчно известие:

" Добра нощ, другари! И незабравима! Изглежда, скоро в нашето непретенциозно селце, ще посрещнем още значими посетители! Стискайте палци! Каквото зависи от нас, с цел да впечатлим тези хора, ще го създадем и ще дадем най-хубавото от себе си, както постоянно! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме самообладание да забележим способна ли е тя да придаде на района по-приветлив тип, с цел да посрещнем тези посетители с високо вдигната глава, а не да се червим като домати ", пишат от ресторанта. " Имаме към 5 месеца, което считаме, не са по никакъв начин малко време, с цел да се асфалтира най-малко основната улица на нашето разрушено село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който не един път е поставял под подозрение решението ни да се върнем тук, вкъщи в България, и да развиваме този безценен за нас район ", допълват от заведението. След това новината бе споделена и от Министъра на туризма Илин Димитров, който разгласи, че ще предложения създателя на " Tesla " и " SpaceX ", скед като Мъск се изрече извънредно ласкаво за фотография на Белоградчишките скали, която той съпостави с кадър от видеоигра.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР