Вчера собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев се видия с червени

...
Вчера собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев се видия с червени
Коментари Харесай

Появи се писмо, ето какво е станало на вчерашната среща между Ганчев и фенове на ЦСКА

Вчера притежателят на ЦСКА-София Гриша Ганчев се видия с червени почитатели, а след срещата никой не приказва пред медиите. На нея не са участвали и ентусиасти от бранш " Г ". Днес в общественото пространство се появи писмо, в което се твърди, че е написано точно от хората, които са участвали на сбирката. В него те пишат, че не са чули от Ганчев изрично " Да, оставам ", само че пък са получили заричане, че босът ще мисли над техните апели за оставане.

Ето какво написа в писмото, за което се твърди, че е " От последователи на ЦСКА, които постоянно са на своите места в Сектор " А " и Сектор " В ":

" Отворено писмо До господин Гриша Ганчев До " алена " България
Уважаеми господин Ганчев, Както част от нас (една дребна част) Ви декларирахме и по време на вчерашната ни среща, има единствено веднъж възраждането и развиването на славния ЦСКА да продължи. И той е Вие да сте отпред, да ръководите клуба, както го вършиме досега - с безрезервност, обич и професионализъм. Няма да повтаряме още веднъж всичко, което се случи на ЦСКА в последните години. Факт е, че обичаният ни тим е избавен и се завърна там, където му е мястото, където се усеща най-добре - на огромната европейска сцена! Искаме да изживеем още вечери като тези по време и след мачовете с БАТЕ, Базел и Рома! Ние имаме вяра във Вас, постоянно сме вярвали! Ние сме хора, които обичаме ЦСКА с цяло сърце и до финален мирис. Ние предаваме тази обич на нашите деца и внуци. Искаме някой ден, когато няма към този момент да сме на този свят, там, на " Армията ", вкъщи, да бъдат те! За следващ път се убедихме, че любовта Ви към ЦСКА е тъкмо като нашата и тяхната - откровена и чиста. Видя се в очите Ви, усети се посредством думите Ви. Дълги години се занимавате с футбол. Доказахте се като отличен началник, човек, който знае и може да ръководи футболен клуб по най-хубавия метод. Най-големият плюс е, че за Вас ЦСКА не е просто един футболен клуб. Не сте изпратен принудително в ЦСКА и никой не може да Ви прогони! Вчера не чухме от Вас изрично " Да, оставам! ", само че чухме заричане да помислите съществено върху думите ни и върху Вашето решение, оповестено пред дни. Надяваме се то да се промени - поради всички, които обичат и милеят за ЦСКА. Тези хора знаем, че Вие сте точният човек! А ние... Ние ще продължим да сме там - на трибуните. Дано скоро се заврънем и всички в клуба усетите огромната ни поддръжка. ЦСКА са четири ГОЛЕМИ и ЗЛАТНИ букви. ЦСКА беше в руините през лятото на 2015-а година. Вие спасихте клуба и, имаме вяра мощно в това, ще сте си вкъщи още дълги години! Заради бъдещето на ЦСКА, поради нашите деца! От последователи на ЦСКА, които постоянно са на своите места в Сектор " А " и Сектор " В ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР