Вчера снимка на ремонта пространството пред църквата „Свети Седмочисленици“ предизвика

...
Вчера снимка на ремонта пространството пред църквата „Свети Седмочисленици“ предизвика
Коментари Харесай

Зам.-кметът Евгени Крусев: Паветата пред църквата „Свети Седмочисленици“ са внос от Македония, не от Китай

Вчера фотография на ремонта пространството пред църквата „Свети Седмочисленици“ провокира полемики в обществените мрежи. Днес заместник-кметът по превоз Евгени Крусев сподели, че там са употребявани бетонови павета, които не са импортирани от Китай, както се пишеше в обществените мрежи, а са импорт от Македония, предава Българска национална телевизия.

Авторът на плана изясни, че площад с такава настилка е юридически и в Мюнхен. Относно качеството на целия ремонт по ул. „Граф Игнатиев“, заместник-кметът по превоза изясни, че оценки могат да се вършат, едвам откакто ремонтът бъде предаден и сега нито един от секторите не е приключен.

„Ремонтът не е приключен. Идеята на строителния контрол е тъкмо такава – всеки ден да бъде на обекта и да споделя на строителя къде той не си е приключил работата. Когато се стигне до предаване на обекта, това предаване да се случи при свършена работа, съгласно съответните правила, условия, които има в законодателството на България“, съобщи Крусев.

„Всеки може да каже всичко, аз персонално не употребявам обществените мрежи, тъй като се омерзявам от хейтърството, което е 100-процентово. Аз не видях едно позитивно изявление, това не значи обаче, че тези, които се изричат, не го вършат единствено поради спорта да ненавиждат и да показват отрицателна реакция. Аз персонално съм дипломиран в продължение на доста години в тази материя и се усещам доста удобно на този площад“

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР