Вчера си направихме равносметката, че това е 10-ата ни книга

...
Вчера си направихме равносметката, че това е 10-ата ни книга
Коментари Харесай

Кои са „101 отбивки за влюбени“, които можем да посетим с половинката?

Вчера си направихме равносметката, че това е 10-ата ни книга от поредицата " 101 отбивки ". За 12 години, в които вършим този план, това е 10-ата ни книга. Това е продължение на " 101 отбивки за сантиментални места ". Това сподели съавторът на книгата „ 101 отбивки за влюбени “ Елина Цанкова.
Ние доста пъти сме се губили, по този начин взехме решение да създадем тези пътеводители. Нашият наследник също обича да пътува, само че на него са му забавни местата за деца, имахме и такава книга " 101 отбивки подобаващи за деца ".
Елина Цанкова - съавтор

Много сантиментални места има. На тях се усеща особена сила, която те подготвя да се влюбиш в индивида до теб, само че и в живота. Любовта строи от тях. Но има една приказка щастието не е дестинация, а метод на живот. Споделеното пътешестване е доста добър тест дали двама души могат да живеят дружно, описа още Цанкова.

На Елина Цанкова и Иван Михалев, другият съавтор на поредицата е мъчно да посочат единствено едно обичано свое място, тъй като описват, че всяко ги е докоснало. Харесват им обаче местата по морето, като Синеморец. Хубаво е и когато човек импровизира и отиде където го води сърцето, споделят още те.

Цялото изявление гледайте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР