Вчера са регистрирани осем нови случая на коронавирус в България,

...
Вчера са регистрирани осем нови случая на коронавирус в България,
Коментари Харесай

Четирима шофьори на тирове са арестувани за нарушаване на домашната карантина

Вчера са регистрирани осем нови случая на ковид в България, от които възрастовите характерности са най-разнообразни. На 24 година е най-младият пациент, а на 80 година – най-възрастният, който е настанен в „ Пирогов “.

От откритите осем случая, трима са приети в болница в болница, а другите са с доста леки признаци или нямат такива. Те са под домашна карантина, заяви на постоянния брифинг ръководителят на оперативния щаб за битка с разпространяването на COVID-19 проф. Венцислав Мутафчийски.
Нови 8 случая на ковид, общо болните от COVID-19 са 31 Общо случаите са към този момент 31 към 13 март
Четирима водачи на тирове в Сливница са задържани за нарушение на домашната карантина и са наложително заведени в домовете им. Въпреки че е трябвало да не излизат, те са били в заведение в града.

Във връзка с разпространяването на COVID-19 в международен мащаб и оповестената от Световната здравна организация пандемия Министерство на външните работи увеличи показателя на риск при пътешестване за 13 страни.
Министерство на външните работи увеличи показателя на риск при пътешестване за 12 страни От външно министерство приканват жителите да се въздържат от пътувания зад граница
От външно министерство приканиха жителите да не пътуват зад граница, даже към дестинации, които сега са едва инфектирани, с изключение на в случаи на последна нужда. Препоръчва се на българите отвън страната да премислят вероятно връщане в страната към сегашния миг.

145 000 са към този момент инфектираните с ковид в света. 5436 са умрелите, възобновените са 72 000, сподели още Мутафчийски.

На Балканския полуостров България към този момент е с 31 случая, Албания – 33, Босна и Херцеговина – 18, Гърция – 190, Румъния – 95, Северна Македония – 14, Словения – 141, Сърбия – 35, Хърватия – 31, Турция – 5.

В Китай има единствено 11 нови инфектирани за денонощието. В Италия обаче те са 2547. Новите случаи на умрелите са 250, а общо те са 1266. 1400 души са в сериозно положение. Иран е с 11 360 случая, Испания – 5000, Германия – 3675, Франция – 3660, Съединени американски щати – над 2000, Швейцария – над 1100 случая.

Коронавирусът и България Здравният министър внесе промени в заповедта с противоепидемичните ограничения Бизнесът и семействата обезпокоени за оцеляването си на фона на ковид Евролидерите: 60-70% от европейците най-вероятно ще се срещнат с ковид Хаос по пътищата: Шофьори са блокирани поради затворени граници Министърът на превоза: Шофьорските изпити се отсрочват За нарушителите на карантината: Сурови наказания, в случай че не се съблюдават ограниченията 7 нови случая на ковид в България Кардиолог: Убеден съм, че ще оправим с ковид МОН в подготвеност за онлайн занятия Хранителната ни промишленост ще издържи месеци карантина Основни правила за предотвратяване от COVID-19 Властите с рекомендации към популацията за интервала на изключителното състояние Отложиха Световната купа по художествена гимнастика в София Карантина до 29 март: Търговски обекти, заведения за хранене и учебни заведения затварят порти Първи случай на ковид в българския баскетбол Стара Загора – чиста от COVID-19, ограниченията обаче ще се отразят на редица сфери Полицията в Пловдив търси мъж, който е нарушил домашната си карантина Затварят всички учебни заведения, детски градини и ясли в Добрич от понеделник Министерство на външните работи увеличи показателя на риск при пътешестване за 12 страни Извънредно състояние: Засилено търсене на артикули от първа нужда
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР