Вчера руският външен министър Сергей Лавров заяви на пресконференция, че

...
Вчера руският външен министър Сергей Лавров заяви на пресконференция, че
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Западните държави вече не могат да поддържат своята хегемония чрез законни средства

Вчера съветският външен министър Сергей Лавров съобщи на конференция, че западните страни пазят своята надмощие посредством противозаконни средства.

Той уточни, че сега международната геополитическа обстановка се трансформира бързо и горещите проблеми са явни. НАТО употребява Украйна като инструмент против Русия и по този начин взе участие в руско-украинските спорове. Всъщност западните страни не съумяха да запазят своята надмощие със законни средства, тъй че пътят към реализиране на тази цел се насочва към започването на въоръжен спор.

Лавров сподели също, че Съединени американски щати вършат каквото си изискат, само че постанова условия на другите страни и употребяват закани по въпроси като сигурността. В момента Съединените щати се пробват да изградят коалиция сред НАТО и Европейския съюз, с цел да се опълчват на Русия посредством Украйна и по този метод да разрешат това, което назовават „ проблем с Русия “. На този стадий те не разрешават на европейските страни да имат свое мнение и самостоятелни политики по интернационалните въпроси. Бъдещото развиване на връзките сред Русия и европейските страни зависи от техните решения.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР