Вчера при провеждане на специализирана полицейска операция в Лом е

...
Вчера при провеждане на специализирана полицейска операция в Лом е
Коментари Харесай

Ломчанин скъта контрабандни цигари и алкохол менте

Вчера при осъществяване на профилирана полицейска интервенция в Лом е осъществена инспекция в дома на 70-годишен локален гражданин с букви Н.Г. При направеното претършуване в една от стаите на парцела са открити общо 7 700 къса цигари от марките "President slims " и "Wilson blue ", без нужния акцизен бандерол.
В прилежаща сграда в двора на парцела са открити 8 стъклени бутилки с съдържимост от 0.7 литра уиски "Johnnie Wolker red lalble ". Открити са също 2 бутилки от по 3 литра от същата марка и бутилка "Grants ". Те били с сложени бандероли, за които има данни, че са неистинен. На 4 от бутилките бандеролът бил с идентичен сериен номер.
При осъществените процесуално-следствени дейности е открито, че Н.Г. също по този начин е основал условия за погрешно отчитане на потребената електрическа сила, за което е известен екип на електроразпределителната компания и са направени констативни протоколи от група "Нетехнически загуби ". Работата по документиране на незаконната активност на Н.Г. продължава. Образувани са досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР