Вчера получихме сигнал от ДАНС за мъж, предполага се палестинец.

...
Вчера получихме сигнал от ДАНС за мъж, предполага се палестинец.
Коментари Харесай

Арестуваха палестинец у нас, призовавал в клип към свещена война

„ Вчера получихме сигнал от ДАНС за мъж, допуска се палестинец. Лицето е с несъмнено облекло, особено за представителите на така наречен джихад. Той популяризирал запис, на който приканва за свещена война. “ Това съобщи шефката на Софийската градска прокуратура Илияна Кирилова по време на брифинг пред медии.

„ Това е пропагандиране на военни дейности. За това се планува до 8 години отнемане от независимост “, уточни нейният заместител Христо Кръстев.

Мъжът е на 50 години, роден е Бейрут, Ливан. От дома му са конфискувани телефони, както и компютри. Открити са и доста материали на арабски, на които е назначен превод, както знамето на Ислямска страна. Назначена е и експертиза дали мъжът е същият от клипа.

Той е у нас от 1996 г, от 2004 година има филантропичен статут. 2017 г бил наказан, че година по-рано превозвал и укривал шестима от Афганистан. Бил спрян на Автомагистрала „ Тракия “ на входа на София, предложил 200 евро рушвет на служителите на реда. Бил наказан на година и половина условно с 4 година изпитателен период.

Мъжът е упрекнат, чака се в събота да му изискат непрекъснат арест.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР