Вчера по покана на Възраждане в София пристигнаха представители на

...
Вчера по покана на Възраждане в София пристигнаха представители на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане ще поведе електорална революция

Вчера по покана на " Възраждане " в София дойдоха представители на 8 европейски страни за присъединяване в конференцията " Новите водачи на Европа ". От Унгария пристигнаха " Наша Родина ", която е трета мощ в Народното събрание и се чака да вкара 3 евродепутати. Това разяснява на страницата си във Facebook водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов и прибавя:


От Словакия дойде " Република ", която сега има 2 евродепутати и се чака да вкара още веднъж толкоз. От Нидерландия " Форум за народна власт ", които имат 5 депутати в Народното събрание и двама в Европарламента, в този момент ще се борят да повторят резултата си. От Гърция " АККЕЛ " ще се бори за първи път да има представител в Брюксел - партията до момента не е взела участие на евроизбори. Същото ще прави и " Алтернатива за Швеция ", които се чака да имат 1 евродепутат. Нашите другари от " Възраждане " в Молдова имат 4 депутати в Народното събрание, само че сега се трансформират във водеща мощ в страната. " Заветници " от Сърбия не са в Народното събрание, само че вземат участие в държавното управление на страната и тяхната председателка, Милица Стаменковски, е министър на фамилията и демографията. И най-после, нашите другари от " MASS-VOLL! " от Швейцария, които са най-младата партия в страната, а ръководителят им е едвам на 29 години.

 

Това са новите водачи на Европа. Натъртвам на Европа, а не на Европейския съюз, защото това са две радикално разнообразни неща. Европа е цивилизация, а Европейският съюз е най-голямата опасност за тази цивилизация.

 

Ето за какво ние, представителите на 9 европейски страни, се обединихме в подписването на обща Софийска декларация, в която ясно декларирахме желанието си да се борим за запазването на нашата еднаквост, суверенитет, народна власт и независимост на словото! За отбелязване е фактът, че сходна интернационална конференция на партии от цяла Европа, по самодейност на българска партия, до момента в България не се е свиквала.

 

Европа ще бъде такава, каквато я желаеме ние, а не такава, каквато желае да бъде неизбираният от никого брюкселски бюрократичен хайлайф. " Възраждане " ще поведе електорална гражданска война в тази посока и изборите на 9 юни ще бъдат единствено първата крачка в дългия път, който ни чака!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР