Вчера, около 16:50 часа, в с. Нова шипка, водачът на

...
Вчера, около 16:50 часа, в с. Нова шипка, водачът на
Коментари Харесай

Двама 19-годишни шофьори катастрофираха по варненските пътища заради висока скорост

Вчера, към 16:50 часа, в с. Нова шипка, лидерът на «Фолксваген» С.Й. (19 г.) от Дългопол, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, губи надзор над МПС и се блъска в крайпътна ограда.

Вследствие на случая пасажер от автомобила (22 г.) получава травми, прегледан е и освободен, без заплаха за живота, оповестиха от полицията.

В събота, към 02:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март»,П. 19-годишният лидер на «Ауди» М.И. от Варна, по време на придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над автомобила, застига и блъска странично «Мазда», след което се отклонява и се блъска в електрически дирек. Вследствие на случая мъжът получава голям брой контузии, настанен е за лекуване, с заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

За още един случай, този път без данни за превишена скорост, оповестиха от полицията във Варна. В петък, към 19:20 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Трети март» и бул. «Република», 39-годишният лидер на «Мерцедес» И.И. от Варна, по време на придвижване, при завой наляво, не пропуща и блъска «БМВ». Вследствие на случая са настъпили обилни материални вреди. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР