Вчера около 12.20 ч. на улица "Трети март" в Приморско

...
Вчера около 12.20 ч. на улица "Трети март" в Приморско
Коментари Харесай

Много пиян шофьор уби колоездач, избяга и се скри

Вчера към 12.20 ч. на улица "Трети март " в Приморско лек автомобил "Опел Омега " с пернишка регистрация навлиза в лентата за насрещно придвижване и блъска 33-годишен велосипедист.

След злополуката, лидерът на автомобила - 59-годишен софиянец, напуща местопроизшествието за да се укрие. Малко по-късно обаче е открит в двора на почивна база "Родни простори ". В 14.17 ч. водачът е тестван с дрегер за приложимост на алкохол, като апаратът отчел - 2.22 промила . Взета му е кръв за химичен разбор.

Блъснатият велосипедист е откаран в УМБАЛ – Бургас, където малко по-късно е умрял.

Екип на отдел "Криминална полиция " към Областната диреция на Министерство на вътрешните работи е направил оглед на мястото на злополуката, на автомобила "Опел Омега ", осъществено е претършуване и изземване в почивна база "Родни простори ".

Иззети са видеозаписи, материални доказателства, открити и разпитани са очевидци. Работата по случая се продължава от чиновници на Районно ръководство - Приморско и отдел "Криминална полиция ".

През миналото денонощие в страната са станали 15 произшествия, при които са починали двама души, а 21 са ранени, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В София са регистрирани четири тежки и 101 леки произшествия, при които петима души са ранени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР