Вчера обявиха грипна епидемия в 4 области в страната. Рязкото

...
Вчера обявиха грипна епидемия в 4 области в страната. Рязкото
Коментари Харесай

Лекар: Грипът започва рязко, влошаването може да е за 30 минути

Вчера оповестиха грипна зараза в 4 области в страната. Рязкото повишаване на респираторните болести наложи краткотрайна учебна почивка в засегнатите региони. Вероятно ще има и още области, където грипът ще настъпи, предвиждат медици.

Според доктор Зорка Угринова грипът има внезапно брутално начало от другояче положително здраве.

" В рамките на 30 минути може здравословното положение внезапно да се утежни с болки в цялото тяло, висока температура, главоболие, пориви за повръщане. При хомеопатията можем да се съобразим съответно с недоволствата на пациентите и да използваме точните медикаменти. В това лекуване е доста значимо кого лекуваш. При децата е по-лесно, тъй като реакцията на техният организъм е доста бърза. Когато става въпрос за лечение на по-възрастни - резултатът може да е по-бавен. От 3 до 4 дни може с хомеопатични медикаменти да се улови инкубационния интервал на вируса. Цялостно изцеление се чака да завърши за към 10 дни ", означи още тя в студиото на телевизия " България он ер ".

Д-р Угринова акцентира, че грипът не се лекува с антибиотици, защото те са ориентирани към бактериални инфекции. Профилактиката е основна, в случай че желаеме да се предпазим от вируса на грип, добави още лекарят.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР