Вчера Новак Джокович изигра поредния си паметен двубой на Уимбълдън,

...
Вчера Новак Джокович изигра поредния си паметен двубой на Уимбълдън,
Коментари Харесай

В защита на съпруга си: Йелена Джокович влезе в спор с най-големия критик на Джокович

Вчера Новак Джокович изигра следващия си незабравим дуел на Уимбълдън, който го води до четвъртата му поредна купа от Шампионата и общо 21-ви трофей от Големия шлем. Ситуацията за сърбина обаче наподобява доста комплицирана с участията му до края на сезона, защото към този момент държавното управление на Съединени американски щати е забранило в страната да влизат неимунизирани чужденци. Това значи, че Джокович все още няма право да играе на US Open и е напълно подвластен от политическите решения в страната, с цел да получи късмет да се бори за нов " мейджър " успех.

Американският публицист Бен Ротенберг постоянно е бил измежду сериозните критици на досегашния номер едно, като нееднократно му е задавал провокативни въпроси на разнообразни пресконфернции. Ротенберг съвсем постоянно се е обвявявал срещу държанието и позициите на балканеца, а през вчерашния ден още веднъж не пропусна опция да влезе в спор с балканеца. Поводът беше, че Ноле ясно съобщи по какъв начин не се счита да се имунизира, в случай че от това зависи да играе в Щатите и журналистът не се поколеба да дефинира тенисита като една от най-големите " икони " на анти-ваксърските придвижвания.

Това сериозна ядоса брачната половинка на първенеца от Уимбълдън, която не се поколеба да отвърне по следния метод на офанзивите към нейния брачен партньор:

" Извини ме, само че дано да изясним, че ти го определяш за анти-ваксърска " икона ", каквито и аргументи да имаш. Той просто отговори какъв е неговият персонален избор за тялото му " - написа Йелена Джокович в обществените медии.

Excuse me. Just making sure that it is noted that YOU tagged him as antivax poster boy for whatever reason you have. He simply responded what HIS body choice is.
— Jelena Djokovic (@jelenadjokovic)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР