Вчера колоездач наряза гума на линейка в София, защото била

...
Вчера колоездач наряза гума на линейка в София, защото била
Коментари Харесай

Проговори шофьорът от линейката, на която велосипедист наряза гумите, защото му пречела! Момчето много ми крещеше и…

Вчера колоездач наряза гума на кола за спешна помощ в София, тъй като била спряна на велоалея в центъра на столицата. Спешните медици се отзовали на сигнал за усложнено положение на 19-годишно момче, страдащо от тежка форма на диабет.По закон колите със специфичен режим на придвижване имат право да спрат на сходно място. Проговори водачът на колата за спешна помощ, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

„ В 11:30 часа ни беше подаден адрес за момче на 19 години с диабетно затруднение. Отидохме по най-бързия метод на посочения адрес. Тъй като имам право да спирам на всички места при такива обстановки, стопирах върху велоалеята и тръгнахме да търсим индивидът, който ни повика на адреса. Тъй като вратата беше заключена, се забавихме към минута-две. През това време спря един мъж с колело- не видях от кое място пристигна, и ми сподели да махам колата за спешна помощ от велоалеята. Заплаши, че в случай че не го направя, ще спука гумата. Обяснихме му, че сме на незабавен адрес и имаме право да стопираме на това място. Заплаши, че в случай че не преместя колата за спешна помощ до три, ще спука гумата. В идващия миг заби нож в гумата и заплаши, че ще ме убие ”. Това описа за „ Здравей, България ” Димитър Геров – шофьорът на колата за спешна помощ на Спешна помощ, който беше атакуван от колоездач, тъй като транспортното средство спряло на велоалея.

Случката се разигра на 9 юни на столичният бул. „ Дондуков ”, където колата за спешна помощ отива на незабавен адрес. Тя обаче паркира върху велоалеята, което провокира и експанзията в младежа. След няколко предизвестия към екипа, мъжът пробива гумата на две места и оставя медиците в неспособност да продължат работата си. Полицията към момента търси гневния колоездач.

„ Беше младо момче на възраст към 25-30 години. Много викаше. Имаше изострен взор. Изглеждаше превъзбуден. Благодарение на свидетел, който е снимал от другата страна, има запис на случката. Той беше по този начин добър да ни съобщи записа, за което му благодарим целия екип ”, споделя още Димитър Геров, водач на колата за спешна помощ на Спешна помощ.

Димитър работи като водач на кола за спешна помощ, само че до момента не е проявявана експанзия против него или екипа, пътуващ с него.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР