Вчера из цялата страна хиляди ученици не можаха да отидат

...
Вчера из цялата страна хиляди ученици не можаха да отидат
Коментари Харесай

В Момента: Аларма За Много Българи! Бял Апокалипсис! Незапомнени Студове, Вече Има Жертви! Най-Зле Е В Град

Вчера из цялата страна хиляди възпитаници не можаха да отидат на учебно заведение поради неприятното време. Градските управляващи в Мадрид подредиха да бъдат ситуирани снегорини по улиците и да бъде разпръсната сол по някои пътища, а други да бъдат затворени за придвижване.

Силният снеговалеж в Испания се отрази и на работата на мадридското интернационално летище в Барахас. Две от пистите за политане и кацане бяха краткотрайно затворени за почистване на снега. Това наложи анулацията на десетки полети и пренасочването на самолети към други летища. След почистването на двете писти, те бяха отворени и в този момент още веднъж работят и четирите писти на летището.

Най-студената нощ в Москва

Тази нощ е била най-студената в Москва от началото на зимата. Температурата в съветската столица се е намалила до минус 16,2 градуса по Целзий, заяви националния метеорологичен център.

Според синоптиците московчани през днешния ден ги чака сняг, облачно време и 10-12 градуса под нулата. През уикенда в съветската столица падна количество сняг, рекордно за последния един век.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР