Вчера, германецът Ян-Ленард Щруф поднесе голямата сензация на турнира в

...
Вчера, германецът Ян-Ленард Щруф поднесе голямата сензация на турнира в
Коментари Харесай

Ян-Ленард Щруф: Това бе най-голямата победа в кариерата ми

Вчера, германецът Ян-Ленард Щруф сервира огромната сензация на шампионата в Хале, откакто в профил международния номер 2 Даниил Медведев.

Щруф съумя да стори това в два сета, а в обособените елементи се наложи със 7:6. 6:3. Световният номер 45 дефинира този страховит триумф за него като най-големия в кариерата му до момента и показа, че мощното показване на Ролан Гарос е дало голяма доза убеденост на неговия екип.

"Това беше един превъзходен мач за мен. Играх ужасно и съумях да се опълчва на един от най-хубавите. Вярно е, че на Ролан Гарос победих Рубльов, само че триумфът ми против Медведев е най-големият в кариерата ми най-малко на този стадий. Представянето ми във Франция и достигането до осминафиналите ми даде сериозна убеденост, както на мен по този начин и на щаба ми ", разяснява той.

"Разбрахме, че работим в вярната посока и единственото ми предпочитание е да не преставам по същия метод. Смятам,, че играта ми е много подобаваща за тревните кортове и откакто отстраних Даниил, мисля, че имам положителни шансове да стигна надалеч в Хале. Винаги е прелестно да играеш на родна земя, още повече, че аз пребивавам на един час от мястото, където се организира шампионатът. Виждате какъв брой е мощна конкуренцията и какви имена са тук, желая напълно да се съсредоточвам върху себе си и да опитам да надвивам. Сега ще се изправя против Маркос Гирон, той не е елементарен съперник, само че несъмнено смятам, че влизам като любимец в мача “, добави още Щруф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР