Вчера ГД Изпълнение на наказанията и МВР твърдяха, че не

...
Вчера ГД Изпълнение на наказанията и МВР твърдяха, че не
Коментари Харесай

Синът на прокурора направи за смях пернишките служби, всички се оказаха продънени

Вчера Групово дело Изпълнение на наказванията и Министерство на вътрешните работи твърдяха, че не е нарушавал домашния си арест, оказа се обаче, че е излизал и то нееднократно

Васил Михайлов, синът на досегашният зам.-окръжен прокурор на Перник, се връща в ареста, тъй като е открито, че е нарушавал домашния си арест. 20-годишният пернишки разбойник е упрекнат за осъществяването на няколко побоя над почтени съграждани.

И до момента в който през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи и Групово дело Изпълнение на наказванията твърдяха, че той не е излизал, откакто му е сложена проследяваща гривна, през днешния ден стана ясно, че Васил е излизал и то нееднократно. Министерството на правораздаването е направило лична инспекция, която е посочила, че всички пернишки служби, които би трябвало да наблюдават Васил Михайлов са продъдени и въобще не са оказали надзор. 

От Министерството на правораздаването са безапелационни, че ще търсят дисциплинарна отговорност от чиновниците, които е трябвало да ревизират обвинения, а не са го създали.

В изявление от терасата на дома си през вчерашния ден, Михайлов призна, че е пребивал хора, както и че е нарушавал мярката си за неотклонение. 

Ето част от това, което прокурорският наследник сподели нощес пред бТВ:

- Откакто сте си тук, у дома, от четвъртък вечерта, излизал ли сте?

- Постоянно. До магазина непрекъснато, дори вървях на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека, и трябваше малко да разпусна, въпреки всичко съм била в ареста пет месеца.

- Как беше в ареста?

- Като на хотел.

- За вас или по принцип?

- По принцип.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР