Вчера една от спортните зали в Разлог се превърна в

...
Вчера една от спортните зали в Разлог се превърна в
Коментари Харесай

Кметът на Разлог В. Гърменов приветства атлети от цялата страна на състезание по силов трибой „Сила, доблест, мъжество”

Вчера една от спортните зали в Разлог се трансформира в сцена на силова конкуренция, в която взеха присъединяване юноши и девойки, мъже и дами от Разлог и страната, демонстрирайки своите забележителни умения в придвижванията на трибоя - клякане с щанга, повдигане от лег и мъртва двигателна сила.

По мотив събитието, проведено с поддръжката на Община Разлог, инж. Гърменов пожела триумф на всички състезатели, впуснали се в борба за първите места в категория “Млади очаквания на Разлог ”, категория “Жени ”, категория “Мъже до 90 кг. ”, категория “Мъже до 105 кг. и категория “Мъже над 105 кг. “. По време на своето послание кметът на община Разлог акцентира и значимостта от организацията на спортни мероприятия от сходен вид, които стимулират младото потомство, да спортува и да поставя грижи за своето физическо положение.

В следващото издание на надпреварата, извършено през месец юни в Разлог, присъединяване от домакинска страна взеха Елиза Манджарова, Ивана Кондева, Ангел Радев, Марио Цирков, Георги Папев, Георги Попов, Любен Алгиров, Петър Папев. Разложките спортисти съумяха да натрупат сериозен актив от точки от трите придвижвания и да застанат на челни позиции в крайното класиране.

Община Разлог изрича своята признателност към основните уредници на надпреварата и останалите спонсори за оказаната поддръжка, и чака всички поданици и посетители на град Разлог, да се причислят още веднъж към съревнование за силови спортисти на есен, във връзка Празника на град Разлог.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР