Вчера, докато Кейт Мидълтън беше на гала вечер в Националната

...
Вчера, докато Кейт Мидълтън беше на гала вечер в Националната
Коментари Харесай

Амал Клуни блести като истинска принцеса на прием в Бъкингамския дворец

Вчера, до момента в който Кейт Мидълтън беше на церемония вечер в Националната изложба, Бъкингамският замък също не остана без наличието на блестяща дама. Амал Клуни събра всички погледи с тоалета си, с който приличаше на същинска принцеса.

Тя и брачният партньор ѝ Джордж Клуни участваха на публична вечеря, а хазаин на събитието бе самият принц Чарлз. Двойката се срещна с нещо и си размениха няколко приказки, очевидно в чудесно въодушевление.

 амал клуни джордж клуни Getty/Gulliver

Амал още веднъж изпъкна с безпогрешния си нюх за жанр. Адвоката по човешките права изглеждаше като част от кралското семейство със своята ефирна бяла рокля с несъразмерен ръкав вид "наметало " и втори ръкав, целият отрупан с блестящи камъни. Амал бе допълнила визията си с железен клъч и диамантени обеци.

 амал клуни джордж клуни Getty/Gulliver

Присъствието на семейство Клуни може да бъде изненада за мнозина, само че връзките им с кралското семейство са много дълбоки. Първо, те са доста близки с принц Хари и Меган (които са страдание не бяха на вечерята) и бяха посетители на сватбата им през май предходната година . Източници оповестяват, че Хари и Меган са им ходили няколко пъти на посетители в къщата им на езерото Комо.

 амал клуни джордж клуни Getty/Gulliver

Преди няколко седмици Амал беше и специфичен посетител на бебешкото празненство на Меган, което се състоя в Ню Йорк.

 амал клуни джордж клуни Getty/Gulliver

Още:
Джордж Клуни: Скандал с Амал? Това са нелепости Кралски посетители: принц Хари и Меган Маркъл гостуваха на Джордж и Амал Клуни в Италия Джордж и Амал Клуни оказват помощ на децата на мигрант
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР