Вчера бяха изнесени данни в каква голяма криза се намират

...
Вчера бяха изнесени данни в каква голяма криза се намират
Коментари Харесай

Александър Томов: Иде незапомнена от 25 г. криза

Вчера бяха изнесени данни в каква огромна рецесия се намират българските финанси и българската стопанска система. Предстои рецесия, незапомнена от 25 година Това сподели пред публицисти в Централната изборна комисия след тегленето на жребия за номерата на партиите и обединенията в бюлетината за вота на 2 октомври водачът на " Българска социалдемократическа партия – Евролевица " Александър Томов, съобщи кореспондент на.

Големият въпрос е по какъв начин да се преодолее тази рецесия, по какъв начин да се спре инфлация, която евентуално ще се качи над 20%. Ние си слагаме като задача да спрем тази рецесия, тъй като разполагаме с стопански екип от най-големите български макроикономисти. Това ще бъде огромната борба, всичко останало е малозначимо, съобщи Томов.

Говори се единствено за газ, само че аз непосредствено желая да кажа – в последните 12 година, при ръководството на ГЕРБ, страната изостана, най-бедната и най-корумпираната в Европа е. В последната година трагично неспособни хора позволиха голяма инфлация, два пъти над европейската, и объркаха бюджета на страната. Това ни тормози, уточни водачът на  " Българска социалдемократическа партия – Евролевица ".

Нашата задача е да въведем нова икономическа политика, която да увеличи ролята на страната до бързо излизане от рецесията, сподели още Александър Томов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР