Вчера бях сама у дома. Винаги се наслаждавам на моментите,

...
Вчера бях сама у дома. Винаги се наслаждавам на моментите,
Коментари Харесай

Един невероятно лесен начин да се чувствате щастливи!

Вчера бях сама вкъщи. Винаги се любувам на моментите, когато това се случи, тъй като по този начин къщата остава единствено за мен – мога да виждам безсмислени излъчвания, да се разхождам с маска на лицето и косата с часове, мога да беседвам по телефона, мога да заставам в банята до момента в който помещението се трансформира в парник. И още, и още.

Но през вчерашния ден беше друго – минах, несъмнено, по общоприетата си рутина, направих всички женски неща, които са множеството пъти необясними за мъжете.

Първоначално запленена от свободното си време, само че по-късно нещо стартира да ме човърка от вътрешната страна. В душата, в тялото, в мозъка. 

Не беше мощно, само че беше дразнещо. Хем желаех да си умря от фамилно благополучие, хем нещо ми липсваше.

Според последни изследвания се оказва, че е много елементарно да бъдеш благополучен. Просто би трябвало да се заобиколиш с хора, които те карат да се чувстваш спокоен, с души, с които си в цялостна естетика.

Не е нужно да вършиме нещо кой знае какво дружно, просто може да седите един до различен и да мълчите, само че тази тишина да носи заряда на хиляди страсти. 

Може да се гледате един – различен, а може и да четете книга или да работите на компютрите си. Всичко това опира до вашия персонален избор, само че едно е значимо – да бъдете един до различен.

Много постоянно ми се случвало единствено мисълта той да е в другата стая да ме кара да се усещам спокойна. Да знам, че мога да отида и да поседя до него или да го заговоря.

Нека не бъркаме бягството от времето, изкарано единствено със себе си, с това, което приказвам тук. Едното няма общо с другото . Защото само, когато човек знае по какъв начин да изкарва качествено своето свободно време със самия себе си, чак тогава може да оцени чувството, за което става дума.

Хората сме устроени по този начин, че да усещаме вътрешно задоволство, даже единствено да се намираме в една стая с индивидът или хората, които обичаме. Независимо дали това са нашите другари и/или нашият обичан. По този метод се обграждаш с хора и сила, с които се чувстваш спокойна и ти е уютно.

По този метод към този момент не търсим с какво да запълним времето си или пространството към себе си със тон. Да стоиш в една тиха стая в компанията на своите другари или обичани е просто задоволително.

 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР