Вчера бях призован от представител на Столична дирекция на вътрешните

...
Вчера бях призован от представител на Столична дирекция на вътрешните
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов заплашен от арест?

" Вчера бях свикан от представител на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) за разпит. В диалога не беше посочена причина, само че след това стана ясно, че това е мнение по политически тематики, изказано от мен в телевизионно предаване. Тъй като понастоящем съм в град Варна, през днешния ден чакам да бъда разпитан тук и не се знае дали няма да бъда задържан ".
Това разгласи в обществената мрежа " Facebook " водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

От партията оповестиха, че " политическата машина за репресии предстоящо се задействала ". Симптоматично е това, че като очевидец е свикан на разпит и водещият на предаването, в което е бил посетител доктор Костадинов, показват от " Възраждане ".

" Очевидно е, че властимащите прибягват до политически репресии, с цел да се борят с най-голямата опозиционна политическа организация, която очевидно и самоуверено разкрива пред жителите последствията от некомпетентните им дейности. Налице е следващата корист с власт против политически конкурент, защото това не е изолиран случай на подаване на тъжби против доктор Костадинов от представители на властта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР