Вчера беше задържан едва ли не цял колцентър. Това каза

...
Вчера беше задържан едва ли не цял колцентър. Това каза
Коментари Харесай

Иван Гешев за акцията срещу „ало-измамниците“: Вчера беше задържан цял колцентър


Вчера беше арестуван надали не цялостен колцентър. Това сподели заместител основният прокурор Иван Гешев в изявление за Нова тв по отношение на разкриването на група, занимаваща се с телефонни измами.

Той напомни, че 11 от арестуваните са с мярка задържане под стража за 72 часа. Гешев посочи, че 6 от лицата към момента са в Румъния и за тях ще бъде изискана заповед за екстрадиция.

„ Вчера беше арестуван надали не цялостен колцентър. Вътре бяха към 30 индивида с постройката “, уточни той.

„ Държавата беше в дълг към възрастните, които страдат от този вид престъпност, на които им се прибират и крадат и последните спестявания “, добави Гешев и уточни, че тези средства може би са пестени цялостен живот.

„ Подходихме по-различно към това закононарушение, непосредствено към проведената група и работихме с Министерство на вътрешните работи по цялата конструкция. Имаме положително взаимоотношение “, добави Гешев.

„ Подходихме сложно към този случай. Когато се свършиш работата някой постоянно споделя, за какво не по-рано. Не можем да носим вини, към моменти, когато не са съществували тези структури. Трябва да бъдат поздравени чиновниците, че по някакъв метод ще има правдивост “, разяснява още зам. основният прокурор и означи, че думите му тези случаи са обвързани с огромни суми пари.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР