Вчера беше най-лошия ден за Националната сигурност на България за

...
Вчера беше най-лошия ден за Националната сигурност на България за
Коментари Харесай

Партия МИР: Изменението на Закона за концесиите е най-голямoто престъпление и национално предателство за последните 30 г.

Вчера беше най-лошия ден за Националната сигурност на България за последните 30 години, защото станахме очевидци на най-голямото национално изменничество, най-големия корупционен скандал, сътворени от държавното управление на ГЕРБ и по този начин наречените патриоти. Това се споделя в позиция на Политическа партия МИР по отношение на импортирания план за изменение на Закона за концесиите и посредством който ще може да се дават на концесия обекти и действия, свързани с националната сигурност и защита на България.
„ На процедура посредством тези промени в Закона ще могат да се дават на компании, включително и непознати на концесия военни летища и пристанища, военни полигони, земя и обекти, благосъстоятелност на Министерството на защитата, както и военни индустриални мощности и уреди, бойна техника, радари и военни честоти “, това сподели Пламен Стоянов, член на НИС на Политическа партия МИР и специалист по Национална сигурност и ръководство на рецесии.
Той акцентира, че в тези промени на Закона за концепцията се вижда и с просто око един голям по мащабите си корупционен скандал, обвързван с големи средства пари и в основата на който стои министърът на защитата Красимир Каракачанов.
„ Това деяние като се изключи че е незаконно, е и извънредно цинично и потвърждава, че Красимир Каракачанов е народен изменник и би трябвало неотложно да понесе своята политическа и наказателна отговорност “, беше безапелационен Пламен Стоянов.
 Във връзка с това Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) прави следните оферти:
Президентът да свика спешено Консултативния съвет по национална сигурност, по отношение на корупционния скандал, на който да бъдат изслушани всички служби за вредите на националната сигурност, които биха последвали след приемането на първо и второ четене на промените в Закона за концесиите;
Президентът да се възползва от правото си и да наложи несъгласие на незаконните и антинародни ремонти в Закона за концесиите, като го препрати и към Конституционния съд с настояването той да се произнесе има ли в тези ремонти детайли на национално предателство;
Военната прокуратура да се самосезира и да организира следствие на това кой е виновен за внасянето на незаконните оферти, свързани с защитата и националната сигурност за изменение в закона. В най-кратък период да се даде формален отговор на въпросите, вълнуващи българското общество, до каква степен стигна следствието за връзката на министър Каракачанов с различен огромен корупционен скандал, а точно престъпната продажба на български паспорти за македонски и други непознати граждани;
Да бъде извършена щателна инспекция и цялостна проверка от способените органи на всички публични поръчки, извършени в Министерството на защитата през времето на цялостното ръководство на ГЕРБ и Обединени патриоти. 
„ Поводи за подозрения за корупция, заграбване на средства и незаконни комисионни има и при извършената социална поръчка за бойни машини на специфичните елементи. Българското обществото би трябвало да получи отговор на въпроси, свързани със закупуването на самолетите F 16, като най-съществен от тях е за какво тези самолети са доста по-скъпи за една бедна България, в сравнение с за други надалеч по-богати страни “, сподели още членът на НИС на Политическа партия МИР Пламен Стоянов.
В позицията на партия МИР се споделя, че тя ще бъде безкомпромисна към всички форми на незаконно ръководство от страна на този Министерски съвет. От партията напомнят, че преди една седмица остро са реагирали на безредното и безхаберно ръководство на спешната конюнктура и пандемията в България.
От Политическа партия МИР напомнят, че в екипа на партията са едни от най-хубавите специалисти по Национална сигурност в страната като о.р. полк. Христо Ямболиев – някогашен шеф на оперативно поделение на Сухопътните войски и финален пълководец на 9-та ТБ, о.р. полк. Марко Петров – върховен офицер от МО и някогашен шеф на бежанския лагер в Харманли, о.р. подполк. Красимир Георгиев – специалист по връзки с военната общественост и организации, о.з. полковник Христо Христосков, който е някогашен шеф на военното окръжие Пазарджик, Пламен Стоянов, посланик и специалист по национална и интернационална сигурност. Те създават сега Национална теория за националната сигурност и защита, в която ще бъдат включени стратегически въпроси, които касаят армията и защитата, ръководството при рецесии, службите от националната сигурност, стопанската система и селското стопанство като детайли на сигурността, както и проблемите с бежанците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР