Вчера беше един лош ден за България и за нас

...
Вчера беше един лош ден за България и за нас
Коментари Харесай

Гешев: Случаят със загиналите край Локорско мигранти е резултат от войната между институциите

Вчера беше един неприятен ден за България и за нас като българи. Отново влязохме в черната статистика на Европа. Един случай от рода на дребен брой сходни, с които влязохме в международните вести. Това, което видяхме - тези 18 починали младежи и доста други потърпевши, са резултат от дезинтеграцията на институциите, от войната сред институциите, сподели на брифинг основният прокурор Иван Гешев по мотив случая с откритите през вчерашния ден в зарязан камион край софийското село Локорско 18 мъртви мигранти, измежду които има и дете.

Това е резултат от войната сред институциите, от съсипването на Министерство на вътрешните работи от един някогашен вътрешен министър, от избрани така наречен политически решения, които някои назовават правосъдна промяна. Закриха най-сериозният инструмент за битка с проведената престъпност - Специализираната прокуратура. Резултатите са забележими. На 9 месечна база има 50 % спад на делата за проведена престъпност. Това, което виждаме - проведените групи за трафик на хора, за телефонни измами са резултат от всичко това, съобщи Гешев, като попита дали някой ще се извини на българските жители.

Главният прокурор уточни, че прокуратурата през тези години се пробва единствено и само да отбрани българските жители от престъпността и ще продължи да работи в полза на българските жители и обществото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР