Вчера България получи една пълна и убедителна подкрепа за своята

...
Вчера България получи една пълна и убедителна подкрепа за своята
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: България получи пълна и убедителна подкрепа за своята политика

Вчера България получи една цялостна и безапелационна поддръжка за своята политика. Много е значимо, тъй като Германия е политически най-влиятелната страна от Европейски Съюз.

Това разяснява в студиото на „ Събуди се “ по Нова телевизия началникът на кабинета на Борисов Румяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 година в град Шипка. Завършила... към профила във връзка вчерашната аудиенция на немския канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила. Тя бе на посещаване у нас по покана на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

По думите й всяка една страна желае да показа своите тематики.

„ Нямаше нищо и скрито в тази среща, тя беше проведена от бърз порядък “, уточни политикът.

Бъчварова уточни, че Мекрел утвърди вашите начинания за председателството, което е доста значимо.

Тя разяснява още, че Ангела Меркел утвърди една самодейност, която от време на време се оспорва. Става дума да газовия хъб и неговото създаване.

„ Ние към този момент сме със самочувствие “, уточни Бъчварова.

Началникът на кабинета разяснява и предлагането за среща на европейския хайлайф, в която присъединяване да вземе Турция в лицето на Ердоган.

„ Това е страна, която върви по стъпките на европейското си участие “, уточни тя.

По думите й същността на политиката е да взема решение проблеми.

„ Ние сега сме силата, която взема решение проблемите на България и подтикваме това да се случи. Единственият незатворен въпрос бе съглашението с Македония “, показа Бъчварова.

По мотив вота на съмнение Бъчварова уточни, че по-лошо е неразбирането от страна на Българска социалистическа партия като съществена съпротива към дилемите на държавното управление.

Според нея претекстовете са политически несъстоятелни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР