Вчера, 30 октомври, в Париж се проведе церемонията по връчването

...
Вчера, 30 октомври, в Париж се проведе церемонията по връчването
Коментари Харесай

Лео Меси отново е над всички във футбола

Вчера, 30 октомври, в Париж се организира церемонията по връчването на Златната топка, която цели да отличи футболиста, който е бил най-хубав в повсеместен проект през последната година.
 Лео Меси, Антонела Рокузо и появяването им на мач на Интер Маями с малко момиче
Кое е мистериозното момиче с Лео Меси

Ето какво се случва

Още при оповестяването на номинираните беше ясно, че тази година главните съперници ще бъдат двама - Ерлинг Холанд и Лео Меси . Разбира се, по-големите шансове се даваха на аржентинеца заради спечелването на световното първенство в края на 2022 година

И по този начин се оказа - Лео Меси завоюва своята осма Златна топка откакто бе правил това през 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 и за последно през 2021 година По този метод Меси е неосъществим на върха по брой извоювани златни топки. На второ място остава Кристиано Роналдо с пет, а след него са Мишел Платини, Йохан Кройф и Марко ван Бастен с по три.

Това значи, че с изключение на Роналдо, няма нито един настоящ футболист, който даже да е покрай достижението на Лео Меси. При дамите Златната топка бе връчена на Айтана Бонмати , само че това също бе предстоящо откакто тя съумя да помогне на Испания да завоюва Световното състезание по футбол за дами това лято.

Испанката бе в основата и на триумфа на Барселона в Шампионската лига и в шампионата на Испания. Това значи, че за трети следващ път испанка печели оценката откакто предните две години то бе връчено на Алексия Путеяс. Зад Айтана Бонмати остана Сам Кър и Салма Паралуело.

Наградата за най-хубав футболист под 21 години отиде също предстоящо при Джуд Белингам . За най-хубав вратар бе провъзгласен Емилиано Мартинес , поради заслугите си за спечелването на Мондиал 2022 от Аржентина. А за най-вече попадения отличен бе Ерлинг Холанд.
 Лео Меси не играе и Интер Маями губи - кой и по какъв начин се подигра с тима
Кой и по какъв начин се подигра с тима на Лео Меси

Атланта Юнайтед определно нервират лъва

За тим на годината бе определен този на Манчестър Сити, тъй като съумя да завоюва требъл. При дамите пък това бе Барселона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР