Възрастната жена, блъсната от 27-годишна шофьорка в Пловдив преди няколко

...
Възрастната жена, блъсната от 27-годишна шофьорка в Пловдив преди няколко
Коментари Харесай

Почина жената, блъсната от 27-годишна шофьорка в Пловдив

Възрастната жена, блъсната от 27-годишна шофьорка в Пловдив преди няколко дни е умряла. Това оповестиха от полицията, по време на брифинг, проведен във връзка със почналата акция „ пешеходец ”.
Инцидентът стана към 17 ч. на 8 януари тази година в квартал „ Гагарин ”. На незабавен телефон 112 бил подаден сигнал, че на ул. „ Барикадите “ лек автомобил „ Нисан “ е блъснал стара жена. Пристигналите на място екипи открили, че лидер е 27-годишна шофьорка, която е блъснала пресичащата пътното платно 82-годишна жена. Пострадалата е била настанена в болница с заплаха за живота, където на идващия ден е умряла. Пробите за алкохол и опиати на шофьорката са били негативни.
Само от началото на годината до днешна дата, на територията на област Пловдив са потърпевши 10 пешеходци, като шест от тях са в града под тепетата. За страдание в статистиката попада и умрялата жена, като за момента няма други починали.
В тази връзка от 9 до 21 януари ще се реализира засилен надзор от органите на реда край образователни заведения, в зоните на основни кръстовища и огромни търговски обекти. Униформените ще наблюдават.В тази връзка от 9 до 21 януари ще се реализира засилен надзор от органите на реда край образователни заведения, в зоните на основни кръстовища и огромни търговски обекти. Униформените ще наблюдават за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата и ще вземат отношение при установени нарушавания от всички участници. Спрямо пешеходците намесата им ще бъде в случаи като секване на необозначени за задачата места, прескачане на заграждения и прекосяване на червен сигнал.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР