Възрастна жена от Лом се самоуби, като скочи от 8-ия

...
Възрастна жена от Лом се самоуби, като скочи от 8-ия
Коментари Харесай

Трагедия! Жена се хвърли от осмия етаж заради борчове

Възрастна жена от Лом се самоуби, като скочи от 8-ия етаж на жилищен блок, научи BulNews.bg. Пенсионерката е била затънала в задължения, с цел да устоя себе си и внука си и се решила на обезверената стъпка, с цел да спожи завършек на терзанията и тъгите си.
75-годишната Янка Ц. живеела в 12-етажен блок до центъра на пристанищния град, в апартамент чартърен, написа "Труд ". Жената напуснала преди време къщата си в крайдунавски квартал поради неразбирателства със сина си, а двете й дъщери, останали без работа, отпътували на гyрбет в чужбина. Така на бабата й се наложило сама да се грижи за ceбe си, а известно време и за внука cи. За да оцелее, пенсионерката почнала да чисти входа на блока, в който намерила заслон, само че парите отново не стигали и тя вземала заеми от компании за бързи заеми и съседи. Повечето от тях обаче не съумяла да върне и се срамувала даже да срещне хората, които на които дължала разнообразни суми. Сломена от грижи и невъзможност, старицата скочила от високата тераса и умряла на място.
По натрупа на са открити следи от принуждение, казусът е самоубийство по персонални аргументи, споделиха криминалисти. Според осведомени дамата е оставила и предсмъртно писмо, в което поименно благодарила на хората, които й помагали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР