Възрастен мъж от американския щат Калифорния е заседнал за една

...
Възрастен мъж от американския щат Калифорния е заседнал за една
Коментари Харесай

Мъж оцеля в Долината на смъртта на кроасани и сняг

Възрастен мъж от американския щат Калифорния е затънал за една седмица в затрупан със снежната стихия автомобил на пътя за Долината на гибелта и се е хранил цяла седмица със сняг и кроасани, с цел да оцелее, заяви „ People ”.

81-годишният Джери Алън Юрет липсващ на 24 февруари. Последната известна информация за американеца е, че е щял да пътува от калифорнийския град Биг Пайн до Гарднервил, Невада. Разстоянието сред двата града е към 270 км.

На 2 март водачи на патрулни хеликоптери виждат автомобила му „ Ford Escape ”, заровен под снега на автомагистралата, водеща към Долината на гибелта. " Когато служителите на реда прелитаха по-близо, мъжът смъкна прозореца си и стартира да маха от колата " - обявиха от полицията.

Оказало се, че Юрет е попаднал в снежна стихия и е закъсал. През цялото време американецът оцелявал, като се хранел със сняг и кроасани. Мъжът бил откаран в болница, откъдето бил изписан още същия ден. " Смятам това за знамение. Той беше толкоз благополучен, че най-сетне е избавен, и се усмихваше през целия път до летището ", споделя братът на избавения мъж.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР