Възрастен мъж е в болница след катастрофа в Лом, съобщиха

...
Възрастен мъж е в болница след катастрофа в Лом, съобщиха
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Младеж предизвика катастрофа в Лом, вкара възрастен мъж в болницата

Възрастен мъж е в болница след злополука в Лом, оповестиха от МВР-Монтана.
Пътният случай е станал през вчерашния ден, около 18.10 часа, на ул. " Хан Аспарух " в крайдунавския град. Ударили са се лек автомобил " Мерцедес " с монтанска регистрация, ръководен от 21-годишен лидер от село Аспарухово и " Сеат Алхамбра ". Второто возило също било с монтански номера, а зад кормилото му седял 61-годишен ломски гражданин. До удара се е стигнало, откакто при маневра за излизане от реда на паркирани коли лидерът на „ Сеат " -а не пропуснал движещия се към ул. " Пристанищна " по път с преимущество " Мерцедес ", при което немското возило блъснало испанското странично в левия калник.
След катастофата двамата водачи са превозени до МБАЛ-Лом, където са прегледани. Установено е, че по-възрастният лидер е получил междинна телесна щета.
Вследствие на инцидента са нанесени обилни материални вреди и по двата автомобила. Пробите за приложимост на алкохол и на двамата участници са негативни.
На местопроизшествието е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 343, ал.1, писмен знак б по отношение на член 342 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР