Възрастен мъж е изчезнал в Пазарджик, в района на Острова.

...
Възрастен мъж е изчезнал в Пазарджик, в района на Острова.
Коментари Харесай

Мъж с увреден слух и говор изчезна на Острова, търсят го

Възрастен мъж е липсващ в Пазарджик, в региона на Острова. Близките му са изключително обезпокоени, тъй като тук индивидът е на непознато място - той е от Бургаско, а също така има проблеми със слуха и говора. Те разпространиха апели за подпомагане в обществените мрежи.

" Здравейте, на 30.09 следобяд към 14.30 е липсващ татко ми, Тодор Комитов, от региона на парк Острова в гр. Пазарджик, написа Милена Комитова. От Българово е, област Бургас. Не чува, приказва, няма деменция. Спрели са да почиват на връщане от екскурзия и оттогава го няма. Всички органи са известени. С малко по-дълга коса е от на фотографията и малко по-слаб. Бил е облечен с поларена риза черно и бяло и сини джинси. Има възможност да е бил с черна шапка.
От през днешния ден 1.10. е пуснат за търсене в региона. Моля, някой в случай че забележи нещо да звъни на 112, в течение са и ни спомагат ".

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че индивидът е разгласен за локално търсене, следва да бъде пуснат за общодържавно. Няколко сигнала за него са подадени от жители, видели апелите във Facebook. При инспекциите обаче е открито, че мъжете, в които хората са разпознавали Тодор, са други. От него няма и диря, въпреки да го търсят всички автопатрули и пеши служители на реда.

Ако видите този човек, помогнете!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР